ТРОЛОВИ ЖУРКА, КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ, ПОКЛОНИ И ЗАБАВА НА ПОРОДИЧНОМ ВИКЕНДУ У СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДИ

Породични викенд уз веселе Тролове доноси журку за децу, поклоне, креативне радионице и музичко-плесни шоу 28. и 29. октобра у Синеплекс Променаду! Улазнице су у продаји.
Током викенда, 28. и 29. октобра заједно са својим најближима крените у незаборавну биоскопску авантуру уз коју ћете певати и играти као никада до сада! У суботу, 28. октобра, од 16 часова дечији хор „Melodies“ ће нас песмама повести у чаробно краљевство Тролова, док ће нас плесни студио „Five“ раздрмати својим плесним наступом. Потом почиње дечија журка инспирисана анимираним филмом „Тролови: Бенд на окупу“.
Другог дана дружења, 29. октобра најмлађи ће уживати у бесплатној Облутак креативној радионици од 15х до 17х, а сваки малишан који погледа Тролове добија поклон од OCTOPUS BY UNIVERZAL или самолепљиве сличице.https://www.uni.rs/octopus-proizvodi
Након два филма, Мака и Закерало сада су званично, коначно, пар! Док се зближавају, Мака открива да Закерало има тајну прошлост. Некада је, са своја четири брата, био део њеног омиљеног бенда Брозон. Они су се распали када је Закерало био беба, а он од тада није видео своју браћу. Али, када је његовог брата Флојда, због невероватног музичког талента, киднаповао пар подлих поп звезда зликоваца, Закерало и Мака крећу на изазовно и емотивно путовање, како би ујединили браћу и спасили Флојда од судбине, која је гора чак и од мрачне поп културе.
Трејлер филма:https://www.youtube.com/watch?v=EoD5NpaNnYk
Добродошли у краљевство забаве!
Улазнице су доступне да благајни биоскопа и на сајту http://www.cineplexx.rs