ТРОЛОВИ доносе шарену журку уз поклоне, караоке и радионицу у ваш омиљени биоскоп

Биоскоп Арена Синеплекс постаје краљевство Тролова током Породичног викенда, 28. и 29. октобра, уз поклоне, караоке парти и креативну радионицу.
У суботу, 28. октобра, најмлађе очекује “Облутак” бесплатна креативна радионица од 15х од 17х. Свако дете које погледа анимирану авантуру “Тролови: Бенд на окупу” добија поклон од Octopus by Univerzal или сличице са омиљеним Троловима.*
У недељу, 29. октобра, очекује нас права КАРАОКЕ ЖУРКА уз посебну сценографију инспирисану филмом у “360 видео селфи” кабини у којој ће сви моћи да сниме свој музички видео и одмах га преузму као своју незаборавну успомену. Малишани ће и овог дана добити на поклон самолепљиве сличице са Троловима.*
Након два филма, Мака и Закерало сада су званично, коначно, пар! Док се зближавају, Мака открива да Закерало има тајну прошлост. Некада је, са своја четири брата, био део њеног омиљеног бенда Брозон. Они су се распали када је Закерало био беба, а он од тада није видео своју браћу. Али, када је његовог брата Флојда, због невероватног музичког талента, киднаповао пар подлих поп звезда зликоваца, Закерало и Мака крећу на изазовно и емотивно путовање, како би ујединили браћу и спасили Флојда од судбине, која је гора чак и од мрачне поп културе.
Трејлер филма: https://youtu.be/EoD5NpaNnYk?si=j9qE0q48He_AF2ut
Позивамо породице, најмлађе и одрасле љубитеље филма да нам се придруже, јер ћемо се током Породичног викенда смејати, певати и шалити као никада до сада!
Улазнице су доступне на благајни биоскопа, путем сајта и апликације Арена Синеплекс!
Чекамо вас у вашем омиљеном градском биоскопу!http://www.arenacineplex.com