ПОРОДИЧНИ ДАН УЗ ПУСТОЛОВИНЕ ОМИЉЕНЕ ПЧЕЛИЦЕ


,,Пчелица Маја 3: Златно јаје“ уз поклоне за све малишане у биоскопу CINEPLEX PROMENADA

Породични дан уз најновије пустоловине пчелице Маје и њених пријатеља заказан је за недељу 16. јануар од 12 до 17 часова у биоскопу Cineplex Promenada. Све малишане очекује поклон оригинални постер филма ,,Пчелица Маја 3: Златно јаје“ а најсрећније и поклон издања Вулканчића. Карте су у продаји на благајни биоскопа и путем апликације CineplexxRS.
Кад Маја и Паво, спасу принцезу мрава, наћи ће се усред епске битке која ће их одвести у чудне нове светове, а њихово пријатељство ставити на искушење. Мајине се пустоловине и овог пута одвијају у природи и позитивне су приче пуне наде, пријатељства и толеранције. Баш оно што нам свима треба! Мала Маја живахна је и знатижељна пчелица, која баш и не воли правила. Краљица је наиме строго забранила одлазак у још једну авантуру, али не послушавши је, Маја креће на важан задатак: испоруку златног јајета, будући да она наравно не може одолети помоћи још једној буби у невољи! Али кад се ,,јаје“ излегне, Маја и Паво се суоче лицем у лице са досад највећом одговорношћу – предивном, љупком малом принцезом.
У синхронизацији ове анимиране авантуре учествовали су: Мина Лазаревић, Стеван Пиале, Томаш Сарић, Димитрије Стојановић, Ђурђина Радић , Марко Мрђеновић, Владимир Марковић Луни, Милан Антонић, Огњен Дрењанин, Ања Орељ, Милена Моравчевић, Вук Гајић, Јелена Марковић, Ивона Рамбосек, Рајко Богосављевић и Милан Крунић.
Трејлер филма ,,Пчелица Маја 3: Златно јаје“ – https://youtu.be/yRQycpTJJlA