Анимирана авантура “П’астањан и три њушкетара” стиже на велико платно

Дружење са кућним љубимцима и поклони на Породичном дану у Арени

Биоскоп Арена Синеплекс позива малишане да са кућним љубимцима дођу на сјајно дружење током Породичног дана у недељу, 26. марта, од 11 до 14 часова. Најмлађе љубитеље биоскопа на великом платну очекује авантура која прати младог штенца П’Астањана, а у холу биоскопа дружење са кућним љубимцима, поклони и креативна радионица. Улазнице у продаји!

Пријатељи биоскопа, Пет Републик, побринуће се да свог љубимца обрадујете посластицом, јер ће свако дете добити поклон за љубимца. Дружење са кућним љубимцима је организовано у холу биоскопа.

Наши другари из Облутка припремили су бесплатну креативну радионицу на којој ће малишани правити мачеве за мале мускетаре.

Заснована на славном роману „Три мускетара“ и смештена у 17. век, ова невероватна анимирана авантура прати младог штенца П’Астањана који путује у велелепни Париз и нада се да ће испунити свој сан да постане један од славних заштитника краља.

Након што је доказао своје вештине и стекао њихово поверење, он и њушкетари морају да одбране краља од тајне завере злог кардинала који жели да преузме власт. Будући да нико други не може да спаси ситуацију, П’Астањан и његови новостечени пријатељи, талентовани мачеваоци, крећу у авантуру како би били спасили краља и ослободили регију.

Трејлер филма: http://www.youtube.com/watch?v=JsXrC39fBko

Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Арена Синеплекс!

Малишани, чекамо вас и ваше кућне љубимце!