НИНЏА КОРЊАЧЕ ДОНОСЕ ЗАБАВУ, ПОКЛОНЕ, КРЕАТИВНУ РАДИОНИЦУ И ПИЦУ НА ПОРОДИЧНИ ДАН 20. АВГУСТА


Омиљене Нинџа корњаче стижу на велико платно биоскопа Синеплекс Променада и доносе акцију, напетост, забаву, поклоне, креативну радионицу и наравно – пицу! Дружење на Породичном дану је заказано за недељу, 20. август од 12 до 17 часова. Улазнице су у продаји.
Љубитељи чувених корњача имаће прилику да уживају у премијери филма „Нинџа корњаче Хаос“, као и бројним изненађењима које доноси Породични дан. За свако дете припремили смо поклон постер, партнери догађаја, Орбико обрадоваће најсрећније играчкама, а пред централну пројекцију у 16 часова, послужићемо омиљену храну главних јунака – пицу коју је обезбедила пицерија Карибик. Позивамо вас на целодневно дружење, јер вас у холу биоскопа од 15 до 17 часова очекује бесплатна креативна радионица током које ће малишани имати прилику да направе своје „нинџа маске“.
Након што су се годинама крили од људи, браћа Корњаче имају план да освоје срца Њујорчана и да, чинећи херојска дела, буду прихваћени као обични тинејџери. Њихова нова пријатељица Ејприл О’Нил им помаже да се изборе са мистериозним злочиначким удружењем, али убрзо ће имати пуне руке посла када војску мутаната пусте на њих.
Трејлер филма „Нинџа корњаче Хаос“ – https://www.youtube.com/watch?v=HRS-FQfciCo


Учланите ваше дете у Синеплекс Породични филм клуб и искористите погодности које имате приликом сваке посете биоскопу. Свим члановима клуба обезбеђена је снижена цена улазнице и мени специјално креиран за вас по фантастичној цени! Чекамо вас на Породичном дану у биоскопу Синеплекс Променада!

Видимо се у недељу! Кавабунга!