ДРУЖЕЊЕ СА „ЛЕСИКАМА“ И ПОКЛОНИ ПОВОДОМ ФИЛМА “ЛЕСИ: НОВА АВАНТУРА” У АРЕНИ


Породични дан у недељу, 28. јануара. Улазнице у продаји!

Нова авантура добро познате њушке стиже у биоскоп Арена Синеплекс, а тим поводом организован је Породични дан у недељу, 28. јануара, уз дружење са „лесикама“ и поклоне за кућне љубимце. Улазнице су у продаји!
Породични дан, овог пута, биће у знаку омиљених филмских њушки, јер ће посетиоци имати прилику да се друже са куцама и на биоскопском платну и ван њега. Дружење са чувеним „лесикама“ у холу биоскопа организовано је од 15 до 16 часова, а гости биоскопа Арена Синеплекс биће шкотски овчари из одгајивачнице Chocolates of Abracadabra. Најмлађи посетиоци ће се упознати са овом расом паса, научити како се прилази куцама, шта им прија, а шта им смета и сл. Сви посетиоци који тог дана у периоду од 12 до 17 часова погледају нови филм “Леси: Нова авантура” добиће на поклон посластице за своје кућне љубимце.
Летњи је распуст! Али ове године, Фло не жели да се одваја од своје вољене Леси. Уместо да проведе распуст на Гран Канарији са својим родитељима, Фло и Леси одлазе са Герхардом, породичним пријатељем, на фарму Флоове тетке Козиме у Јужни Тирол. Тетка Козима тамо живи са својим џек расел теријером Пипом и њеном новом усвојеном децом Клеом и Хенријем.
Када Фло, Клео и Хенри чују за нестанак паса у селу, узнемирени су и заиста забринути да не изгубе из вида Леси и Пипу. Убрзо потом, долази до провале код тетке Козиме и Пипа је украдена! Заједно са Леси, три пријатеља крећу да ухвате лопове и спасу Пипу…
Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=IeeKO3pDB9E
Улазнице у продаји на благајни биоскопа Арена Синеплекс!
Дођите да заједно уживамо у још једном забавном Породичном дану у Арени!