ГАРФИЛД ДОНОСИ ПИЦУ, ФЕЈС ПЕЈНТИНГ И ПОКЛОНЕ НА ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД У АРЕНИ

Омиљени наранџасти мачак Гарфилд поново ће на великом платну забавити публику свих узраста у новој дугометражној анимацији познатог стрипа, скоро 20 година након изласка првог играног филма. Тим поводом, организован је Породични викенд у биоскопу Арена Синеплекс, 25. и 26. маја, уз пицу, фејс пејнтинг и поклоне. Улазнице у продаји!
Дружимо се у суботу и недељу, 25. и 26. маја уз синхронизовани и титловани анимирани филм “Гарфилд”. За свако дете припремили смо поклон самолепљиве сличице, а пред централну пројекцију у 16 часова, послужићемо омиљену храну главног јунака – пицу коју је обезбедила чувена Карибик пицерија. Позивамо вас на целодневно дружење, јер вас у холу биоскопа од 15 до 17 часова очекује бесплатни фејс пејнтинг.
Након што се његов диван, опуштен и сит живот са Џоном и Одијем потпуно промени када га посети његов отац Вик, Гарфилд мора да крене у авантуру где ће научити нешто потпуно неочекивано…
У оригиналој верзији су гласове поред Криса Прата, позајмили Семјуел Л. Џексон и Хана Ведингам, а у синхронизованој Гордан Кичић Гарфилду, док је његовом оцу Вику глас позајмио Марко Кон. У синхронизацији су учествовали и Огњен Радивојевић, Тамара Драгичевић, Стефан Вукић, Никола Јелић – Микри и Срђан Јовановић.
Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=1b5jPD08dG4


Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Арена Синеплекс, а онлајн резервација је могу путем сајта или апликације.
Дођите да уживамо у новим авантурама мачка Гарфилда!