УСКРШЊА ЧАРОЛИЈА У ARENI CINEPLEX

Бесплатне креативне радионице, интерактивна представа и поклони за малишане

Еуфорију пред ускршње празнике употпуниће различити садржаји за најмлађе у биоскопу Arena Cineplex. На Велики петак, традиционално, деца ће имати прилику да фарбају јаја у биоскопу, док је субота резервисана за тематску интерактивну представу, фајс пејнтинг и дружење у холу биоскопа. Сви ускршњи садржаји су бесплатни, а за малишане смо припремили и поклон дечје магазине Мали Зека, Бубамара и Дечије новине јуниор.*
Забава за најмлађе почиње у петак, 22. априла од 15:30х до 18х када ће заједно са омиљеном Вилом четкицом украшавати ускршња јаја уз разне технике за које им је прибор обезбедила књижара Octopus by Univerzal, а наставља се у суботу 23. априла у истим терминима када ће слађани и малко трапави Господин Зека и његова другарица Вила Четкица децу водити у детективску потрагу за ускршњим јајима.
Уз бројне садржаје, најмлађи ће уживати и у разним дечјим филмовима, синхронизованим на српски језик као што су „Коко Зека и тајна Мрког Хрчка“, „Зечија академија: Немогућа мисијаја“, „Соников филм 2“, „Школа магичних животиња“, „Поцрвенела панда“ и многи други.
Дођите да кроз интерактивну представу, игрице и креативне радионице помогнете Вили и Зеки да припреме шарене, веселе украсе за предстојећи празник .