ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД У БИОСКОПУ CINEPLEX ПРОМЕНАДА


,,Лето када сам научила да летим“ 19. и 20. фебруара од 12 до 17 часова

У биоскопу Cineplex Променада 19. и 20. фебруара од 12 до 17 часова очекује вас Породични викенд уз нежну причу о одрастању и помирењу у филму ,,Лето када сам научила да летим“. За све малишане припремили смо поклон постер филма. Улазнице су у продаји на благајни биоскопа и путем апликације Cineplex RS.
Дванаестогодишња Софија машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом (Олга Одановић) и луцкастом баба-тетком Луце.
Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је ‘’па-ка-о’’, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне.
Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.
У главној улози мале Софије нашла се Клара Хрвановић, док су улоге њене баке Марије и бабе-тетке припале Олги Одановић и Сњежани Синовчић. Режију потписује Радивоје Андрић.
Трејлер филма ,,Лето када сам научила да летим“