НОВЕ АВАНТУРЕ МАШЕ И МЕДВЕДА УЗ ПОКЛОНЕ И ДЕДА МРАЗА У АРЕНИ

Маша и медвед започињу још забавнију авантуру у новом филму са омиљеним дечијим јунацима, а тим поводом организован је Породични дан у биоскопу Арена Синеплекс у недељу, 24. децембра, уз дружење са Деда Мразом и поклоне за најсрећније. Улазнице у продаји!
Нове авантуре енергичне девојчице Маше на великом платну забавиће целу породицу, док ће „Pertini Toys“обрадовати најсрећније поклонима са мотивима из овог цртаћа. Током Породичног дана, 24. децембра, најмлађи ће имати прилику и да се друже и фотографишу са Деда Мразом у холу биоскопа од 13 до 15 часова и добију на поклон балон.
Вежите се, предстоји вам опасна вожња док Маша креће на фантастично путовање од шуме до града и назад у новом филму “Маша и медвед: Још забавније!”. Прва станица је свадба и оног тренутка када Маша стигне, следи невоља! Док се игра са младиним велом, Маша изазива гунгулу, трка се на колицима за торту и јури голубове. Бичете увучени у задивљујућу и дирљиву божићну бајку усредсређену на дванаест месеци. Маша и њен нови пријатељ учини ће све што могу да запале дух магије у срцима. Припремите се за неочекиване обрте и узбудљиве тренутке, права авантура је иза угла.
Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=78-PaCupUbc
Улазнице у продаји на благајни биоскопа Арена Синеплекс!
Дођите да заједно уживамо у још једном забавном Породичном дану у Арени!