ПИЦА, ФЕЈС ПЕЈНТИНГ И ПОКЛОНИ УЗ НОВЕ АВАНТУРЕ ГАРФИЛДА ТОКОМ ВИКЕНДА У СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДИ


Мачак који воли пицу и лазање, а мрзи понедељак, стиже на велико платно биоскопа Синеплекс Променада и доноси забаву током целог викенда. Главна звезда Породичног викенда 25. и 26. маја биће омиљени кућни мачак Гарфилд који је припремио пица послужење, фејс пејнтинг и поклоне. Улазнице у продаји!
Током Породичног викенда, 25. и 26. маја у биоскопу Синеплекс Променада погледајте најновију Гарфилдову авантуру! Најмлађи посетиоци ће уживати у фаце паинтингу од 15 до 17х, а од 16.30х у омиљеној Гарфилдовој храни – пици коју је обезбедила пицерија Карибик. Свако дете које током Породичног викенда погледа анимирани филм „Гарфилд“ добија на поклон оригинални постер*.
Након што се његов диван, опуштен и сит живот са Џоном и Одијем потпуно промени када га посети његов отац Вик, Гарфилд мора да крене у авантуру где ће научити нешто потпуно неочекивано…
У оригиналној верзији гласове су поред Криса Прата, позајмили Семјуел Л. Џексон и Хана Ведингам, а у синхронизованој Гордан Кичић је позајмио глас Гарфилду, док је његовом оцу Вику глас позајмио Марко Кон. У синхронизацији су учествовали и Огњен Радивојевић, Тамара Драгичевић, Стефан Вукић, Никола Јелић – Микри и Срђан Јовановић.
Трејлер филма:
Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Синеплекс Променада, као и путем сајта и апликације Синеплекс РС.
Омиљени наранџасти мачак вас чека!